Αποδράσεις

Ανοιξιάτικη Προορισμοί

02/03/2017

Η Άνοιξη είναι μία από τις ωραιότερες εποχές του χρόνου. Η φύση ανθίζει και γεμίζει μυρωδιές και εμείς ανυπομονούμε για μικρές ευκαιρίες απόδρασης, για να ανακαλύψουμε τους μικρούς παράδεισους που βρίσκονται δίπλα μας! Είναι η εποχή που μπορείς να γνωρίσεις ένα μέρος αυθεντικά, χωρίς την βαβούρα του καλοκαιριού και με τον καιρό σύμμαχο, τα καταπράσινα τοπία γίνονται απόλαυση. Η χώρα μας έχει υπέροχους προορισμούς για την Άνοιξη. Ανακάλυψέ τους!
1. Σύβοτα, Θεσπρωτία
Δεκάδες καταπράσινα μικρά νησιά τριγυρίζουν τον γραφικό οικισμό και ένας στόλος βάρκες στολίζουν την προκυμαία του χωριού. Οι παραδοσιακές ταβέρνες και τα εστιατόρια δίπλα στο κύμα θα γεμίσουν τα μεσημέρια σας, και οι καφετέριες με θέα το πέλαγος θα σας κάνουν να ερωτευτείτε το μέρος.
2. Νυδρί, Λευκάδα
Το νησί συνδέεται με τη Λευκάδα με πλωτή γέφυρα, έχει συνδέσει το όνομά του με τον Αριστοτέλη Ωνάση και την Άνοιξη ο επισκέπτης μπορεί να το απολαύσει σε όλο του το εύρος.
3. Ναύπλιο, Αργολίδα
Είναι πρωτεύουσα του νομού και με τα γραφικα στενά του, τις ανθισμένες αυλές και την επιβλητική αρχιτεκτονική αποτελεί τον ιδανικότερο προορισμό για ατελείωτες βόλτες.
4. Μονεμβασιά, Λακωνία
Η ιδιαίτερη πατρίδα του Ρίτσου γοητεύει τους επισκέπτες με το μεσαιωνικό και μεσογειακό της χρώμα, τα «ανθισμένα» στενά και τα παραδοσιακά μαγαζιά. Αποτελεί ένα στολίδι παγκόσμιας εμβέλειας γιατί συνδυάζει το φυσικό κάλλος με, την ελληνική γη